Nová kniha

Rokytnice v Orlických horách na starých pohlednicích

Rokytnice v Orlických horách na starých pohlednicích


Více

Nová kniha

Keltské hlavy a postavy

Nová kniha Keltské hlavy a postavy od Jiřího Waldhausera


Více

Nová kniha

Keltské hlavy a postavy

Nová kniha Keltika - kniha o keltech z pohledu 21. století


Více

 
S y l v a n a - prožitkový archeopark - doba kamenná, doba bronzová, doba železná, Keltové, Germáni, Slované, experimenty Dobrý den,
dovolujeme si Vás nakrátko vyrušit z vaší práce a oslovit Vás s nabídkou, která může přinést užitek několika stranám najednou. V první řadě Vám - jako potenciálnímu partnerovi, nové zákazníky; nám - občanskému sdružení Keltoi finanční prostředky potřebné pro stavbu archeoparku a návštěvníkům poznání naší historie přímým prožitkem. Tuto formu oslovení jsme zvolili se záměrem Vás co nejméně obtěžovat telefonáty a šetřit tím Váš drahocenný čas.

Základní informace o projektu
Jménem občanského sdružení Keltoi a jeho partnerů si Vám dovolujeme nabídnout reklamní spolupráci v rámci připravovaného projektu Archeoparku Sylvana, který bude realizován blízko Roudnice nad Labem.
Záměrem občanského sdružení Keltoi, jeho partnerů a odborných pracovníků je vybudovat archeologický prožitkový park - na ploše dvou hektarů postavit rekonstrukce osad z dob neolitu, doby bronzové, Keltů, Germánů a Slovanů. Budou zde postaveny objekty obytné, výrobní, kultovní, opevnění a další zázemí. Celý projekt je rozdělen do etap na tři roky a provoz bude zahajován průběžně. V těchto osadách se bude nácházet průřez řemesel a života jejich obyvatel. Řemesla zde budou pravidelně představována při organizovaných akcích. Podle našich zkušeností tyto akce navštíví desítky tisíc návštěvníků ročně.
Příklad domu: Obytná polozemnice o velikosti 4 * 6 m. Zahloubený prostor 0,6 m s vybavením interiéru pro pobyt osob, dřevěná konstrukce střechy a krovu s pokryvem rákosem a slámou, stěny jsou vyplétané proutím a vymazány jílem.
V roce 2003 získal tento projekt podporu Ministerstva kultury ČR ve výši 150 000,- Kč.

Dovolujeme si Vám nabídnout reklamní spolupráci obsahující tento balíček:
tisk loga a názvu firmy na plakátech, na vstupenkách a na propagačních materiálech, dále banner na internetových prezentacích a upoutávkách. Hodnota tohoto balíku je stanovena na 25 000,- Kč. Je také možná varianta partnera projektu ve finančních částkách dle dohody obsahující jiné služby. V případě vyšších částek nabízíme větší reklamní prostor v uvedených materiálech nebo reklamu v připravovaném časopisu. Rozpočet první fáze projektu pro rok 2004 je ve výši 750 000,- Kč. Publicita projektu bude také realizována prostřednictvím naší účasti na veletrzích cestovníhu ruchu Region Tour Brno a Holiday World Praha, různých historických akcích v ČR i v zahraničí.

Základní informace o nás
Občanské sdružení Keltoi bylo založeno v roce 1994, v Mladé Boleslavi staví keltskou vesničku, organizuje různé akce o Keltech - ukázky řemesel, festivaly, výstavy, vydává naučné publikace, apod. Podrobnosti najdete na www.keltoi.cz a www.boiohaemum.cz.
Václav Horák organizuje činnost Keltoi, vyrábí výrobky z bronzu, pro zájemce připravuje sazbu a zlom knih a časopisů.

Děkujeme ještě jednou za Váš čas věnovaný tomuto sdělení a je na Vás, jak se rozhodnete. V případě, že Vás nabídka zaujala, nabízím osobní jednání u Vás dle dohody. V případě, že nemáte zájem o prezentaci Vaší společnosti v tomto projektu, vraťte nám tento e-mail zpět bez odpovědi, my Vás vyřadíme z naší databáze a nebudeme Vás dále obtěžovat.

Přejeme Vám příjemný den a s pozdravem Václav Horák

V Roudnici nad Labem 15.3.2005